Make-up workshop

Heb je altijd al de behoefte gehad om op een professionele wijze zelf make-up  te kunnen aanbrengen? Wil je een gezellige, ontspannen en leerzame middag met je vriendinnen, kennissen of collega’s organiseren? Misschien wel een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje, bedrijfsuitje of ladies program bij bedrijfsevenementen? Dan ben je voor een make-up (visagie) workshop bij Beauty Masters treatment store op het juiste adres.

Make-up workshop

Wij geven al meer dan tien jaar workshops om onze klanten in de gelegenheid te stellen te leren hoe zijzelf op een betere of andere manier make-up kunnen verzorgen. Zowel in onze treatment store als ook op locatie.

Onze visagisten, nagelstylistes en schoonheidsspecialisten zijn uitstekend, gaan op een erg aangename manier met groepen om en zijn specialist op hun vakgebied. In de workshops gebruiken wij uitsluitend de producten van OPI, Pupa Milano en Dermalogica. Vakmensen met topproducten gecombineerd!

In een woord geweldig, ondanks dat ik me vaak opmaak en veel experimenteer heb ik zeker erg veel geleerd, vriendelijke mensen, goed advies. Dank voor de leuke workshop. Mevr. van Ooijen

Make-up workshop Pupa Milano

Tijdens deze Make-up workshop van anderhalf tot maximaal drie uur leren wij je op een leuke manier en in een aangename sfeer, hoe  je zelf make-up kunt aanbrengen. Wij laten je zien wat de basisbeginselen zijn van een goede make-up. We leggen de technieken uit, geven voorbeelden, geven je tips en leren je diverse fijne kneepjes. Uiteraard ga je zelf daarna aan de slag. Onze visagisten geeft tussentijds per persoon aan, hoe je iets mooier of makkelijker kunt aanbrengen. Samen werken we naar een mooi eindresultaat. Na de workshop bent je in staat om zelf elk moment van de dag mooi opgemaakt voor de dag te komen.

Wat een leuke, leerzame, lekkere (hapjes) en gezellige workshop is dit zeg en wat een vriendelijke, sympathieke, geen-producten-opdringende ‘juf’! Absolute aanrader. Mevr. van Beuningen

Aantal personen Prijs p.p.
1 persoon (90 minuten) € 79,95
2 tot 4 personen (120 minuten) € 57,50
5 tot 6 personen (150 minuten) € 47,50
7 tot 8 personen (180 minuten) € 39,95
Op locatie voor particulieren of bedrijven Op aanvraag

Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is, boek dan een van onze workshops!

online button