Nagelstyliste gezocht!

Nagelstyliste
gezocht!

Voor uitbreiding van ons gezellig team zijn wij op zoek naar een nagelstyliste.

Ben je spontaan, klantgericht en stressbestendig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Ben je ook bereid om eventueel op zaterdag en minimaal één avond te werken? Heb je enige ervaring met het geven van hand- en voetbehandelingen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben wij jou als ervaren nagelstyliste te bieden?

 • 24 tot 40-urige werkweek verspreid over 3 tot 5 dagen met doorgroei mogelijkheid;
 • Bij gebleken geschiktheid snel een vaste aanstelling;
 • Uitstekend salaris, vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Een bonus op de omzet van behandelingen en verkoop;
 • Bijdrage in de opbouw eigen pensioen;
 • Een prettige en veilige omgeving met enthousiaste gezellige collega’s;
 • Ontwikkeling en ontplooiing in eigen specialisme;
 • Volledige vergoeding opleidingskosten binnen ons bedrijf.

Wat verwachten wij van jou:

  • Een afgeronde opleiding(en) tot nagelstyliste;
  • Tenminste enige ervaring met het uitvoeren van acryl- en gelnagel behandelingen;
  • Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Commerciële klantgerichte, flexibele en positieve instelling;
  • Extra specialiteiten (wimpers/waxen) zijn een pré;
  • Bereid is om beauty trainingen te volgen;
  • Met ons de passie van ‘Natuurlijk mooi!’ wil uitdragen.

  Wij werken in onze sfeervolle salon met onder andere de merken CND, OPI, Dermalogica/Cosmedix, Pupa en Misencil.

  Stuur je sollicitatie met motivatie, CV en foto per mail naar info@beautymasters.nl. Dan zien wij jou graag binnenkort op een kennismakingsgesprek.

  Leer Beauty Masters beter kennen door uitgebreid kennis te nemen van onze website www.beautymasters.nl en onze Facebookpagina www.facebook.com/beautymasterstreatmentstore.

Weet je dat ..

Weet je dat ..

 • Beauty Masters alle voorzorgs-maatregelen heeft getroffen tegen corona?
 • Je behandeling professioneel en absoluut veilig wordt uitgevoerd?
 • Onze professionals streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en service van de behandelingen?
 • Ons personeel continue hun kennis en vaardigheden met opleidingen uitbouwen?
 • Wij altijd vanuit het oogpunt van de klant de wensen vervullen en/of problemen oplossen?
 • Wij ieders eigen natuurlijke schoonheid op een zo natuurlijke manier de allermooiste uitstraling geven?
 • Beauty Masters jou doorlopend voordeel biedt met speciale kortingen, gratis behandelingen en/of producten en ander voordeel?
 • Wij ook een VIP-arrangement hebben met 6 behandelingen voor de prijs 5 voor vrijwel alle behandelingen?
 • Je voor een vaste prijs een jaar lang onbeperkt je wenkbrauwen kunt laten epileren?
 • wij voor vaste klanten werken met een spaarkaart?
 • Je korting kunt verdienen met het onder de aandacht brengen van onze voordeelmunten?
 • Wij de producten van TED SPARKS aan ons assortiment hebben toegevoegd?
 • Wij zowel overdag als twee avonden in de week open zijn?
 • Je op deze website alle informatie kunt vinden voor jouw behandelingen en producten?

Behandelingen 6 halen-5 betalen


online button

’Peelings hielpen me van mijn doffe en grauwe huid af’

’Peelings hielpen me van mijn doffe en grauwe huid af’

doffe huid

Mascha (42) heeft zoals velen een bewogen jaar achter de rug. In haar branche lag het werk stil, wat gepaard ging met veel stress – en dat was te zien. ‘Ik dacht eindelijk op een punt te zijn waar ik mijn leven voor elkaar had, maar toen kwam corona. Dat heeft niet alleen een invloed gehad op mijn welzijn, maar ook mijn uitstraling. In een jaar tijd leek mijn huid wel vijf jaar verouderd te zijn. Ik had duidelijk een oppepper nodig. Peelings hebben mij hierbij onwijs geholpen.’

Toenemende lijntjes

‘Toen ik op een dag in de spiegel keek, schrok ik van de oudere vrouw die naar me terug staarde. Mijn huid zag er dof, oneffen en grauw uit. De lijntjes op mijn gezicht waren sneller toegenomen dan ik ze kon tellen. Normaal gesproken verzorg ik mijn huid altijd goed, maar de laatste tijd was dit erbij ingeschoten. Een botoxbehandeling zou ik nooit overwegen, dat is niets voor mij. Maar ik herinnerde me dat een vriendin me een keer had meegenomen naar Beauty Masters voor een fijne gezichtsbehandeling. Ik belde ze toen onmiddellijk op om te vragen wat ze voor me konden doen.’

Huidconditie in kaart

‘We maakten een afspraak, zodat de huidspecialist mijn huid aandachtig kon bestuderen en de huidconditie in kaart kon brengen. Op basis daarvan stelde ze voor om een Pro Power Peel te doen. Dit sprak me aan, omdat ze vertelde dat het hun meest krachtige peeling is waarmee ze goede resultaten behalen. De voor- en nafoto’s zagen er veelbelovend uit en lieten zien dat het huidveroudering daadwerkelijk aan kan pakken, dus ik was vol goede hoop.’

Pro Power Peel

‘Het is altijd even afwachten hoe het uitpakt, maar al na de eerste behandeling zag ik zichtbaar verbetering. Mijn huid zag er gladder uit, mijn rimpels vielen een stuk minder op en ik had weer een gezonde gloed gekregen. Voor het beste resultaat besloten we een kuur van drie behandelingen te doen. Ook kreeg ik een nazorgkit en instructies mee om mijn huid de dagen na de behandeling zo goed mogelijk te verzorgen. Dat heeft echt verschil gemaakt, want ik straal nog steeds!’

Persoonlijk en natuurlijk

Mascha kan een behandeling bij Beauty Masters dan ook zeker aanraden. ‘Het fijne aan Beauty Masters is dat ze echt luisteren naar je wensen en ze er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Zelfs met alle gezichtsmaskers en maatregelen van dien voelt het geen moment onpersoonlijk. Er heerst altijd een gezellige sfeer. Bovendien vind ik het belangrijk dat de producten die worden gebruikt zo natuurlijk mogelijk zijn. Gelukkig denken ze daar bij Beauty Masters precies hetzelfde over.’

Meer weten?

De Pro Power Peel werkt met natuurlijke zuren en actieve ingrediënten die de celdeling- en vernieuwing stimuleren. Door laag op laag te werken, wordt de huidstructuur verbeterd en worden meerdere huidzorgen aangepakt. Zo kan het uitkomst bieden bij huidveroudering, onzuiverheden en acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

Wil jij ook een Pro Power Peel-behandeling ondergaan? De Pro Power Peel is alleen mogelijk als je een gezonde huidbarrière hebt, dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis. Zorg daarom dat je je huid vooraf goed hydrateert en laat je huidconditie in kaart brengen met FaceMapping. De specialisten van Beauty Masters treatment store adviseren je graag!

ProSkin: de gezichtsbehandeling voor iedere huid

ProSkin: de gezichtsbehandeling voor iedere huid

gezichtsbehandeling

Huidproblemen bestaan in vele verschijningsvormen. Wat je als een probleem ervaart, kan bovendien erg verschillen. Voor de een zijn onzuiverheden nauwelijks storend, een ander voelt zich er diep onzeker door. Wat jouw huidprobleem ook is, vandaag de dag is er steeds meer mogelijk om de huid te verbeteren. De ProSkinbehandeling bij Beauty Masters is een manier om verschillende klachten aan te pakken.

Oorzaken huidproblemen

Verschillende huidproblemen hebben een verschillende achtergrond. Mocht je veel last hebben van puistjes en onzuiverheden, dan komt dat vaak doordat de huid vet is. De vette huid produceert meer talg en heeft grotere poriën waardoor er sneller verstoppingen en ontstekingen zijn. Heb je last van fijne lijntjes, schilfertjes en een doffe huid? Dat komt vaak doordat de huid droog is. Hormonen, aanleg, leeftijd en bepaalde voeding kunnen een rol spelen in hoe jouw huid zich ‘gedraagt’.

Tekenen van huidveroudering

Klachten zoals verslapping, pigmentvlekken en rimpels komen (onder meer) voort uit huidveroudering. De stofjes collageen en elastine nemen af waardoor de huid minder stevig wordt. Ook neemt de celvernieuwing af. Zonlicht speelt daarbij een rol in de rimpelvorming en pigmentatie van de huid met pigmentvlekken tot gevolg. Hoewel deze tekenen van huidveroudering lang weinig zichtbaar is, begint de huid al vanaf omstreeks je 25e te verouderen.

Huid in kaart brengen

Bij Beauty Masters treatment store maken we gebruik van verschillende technieken om de huid te verbeteren. Zo zetten we het zogenaamde ‘face mapping’ in om de huid nauwkeurig in kaart te brengen. Hierdoor wordt duidelijk wat precies de problemen zijn en waar ze in de huid ontstaan. Wanneer dat helder is, kan er ook effectief ingezet worden op een behandeling. Dat doen we bijvoorbeeld aan de hand van een gezichtsbehandeling van ProSkin.

Gericht aanpakken

ProSkin biedt gezichtsbehandelingen die zich richten op het verbeteren van de huid van een specifieke probleemzone of huidconditie. Of dat nu puistjes, pigmentvlekken, rimpels of andere onzuiverheden zijn, deze methode kan heel gericht aangepast worden aan de klacht en het huidtype. Daarbij kunnen verschillende andere technieken gecombineerd worden, denk aan bepaalde serums en het gebruik van huidverbeteringsapparatuur.

Een huidbehandeling van ProSkin

Er zijn twee varianten van de ProSkinbehandeling: de ProSkin 30 en de ProSkin 60. De ProSkin 30 duurt, je raadt het al, 30 minuten. Zodoende is deze behandeling nuttig voor hen die weliswaar de huid willen verbeteren maar daar slechts beperkt de tijd voor hebben. De ProSkin 60 duurt een uur, en is een uitgebreide gezichtsbehandeling om intensief te werken aan huidverbetering. De behandeling kan volledig op maat gemaakt worden, afgestemd op de persoonlijke huidbehoefte.

Meer weten?

De behandeling bestaat in ieder geval uit:

 • Reiniging en face mapping
 • Exfoliatie (verwijderen dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing)
 • Drukpuntmassage om spanning te verminderen
 • Dermal layering: hydrateert, verzorgt en beschermt de huid

Wil je meer weten over de ProSkinbehandeling of andere mogelijkheden? Neem gerust contact op met Beauty Masters!

Nieuw: Bindweefselmassage gezicht

Nieuw: Bindweefselmassage gezicht

Bindweefsel is een belangrijk onderdeel van ons grootste orgaan: de huid. Het ligt onder de opper- en de lederhuid. Dit is ondersteunend weefsel dat in verschillende vormen voorkomt in ons gehele lichaam. Het houdt ons lichaam in vorm en geeft ons stevigheid en souplesse.

Bindweefselmassage-gezicht

Wensen

Voor het gezicht hebben we verschillende wensen: rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed geven en de verslapte huid verbeteren. Het is de bedoeling dat we de huid dan ook zoveel mogelijk gaan liften. Wij helpen het collageen te stimuleren en geven je gezicht de perfecte natuurlijke gloed.

De specialiteit van onze schoonheidsspecialiste is het masseren van dit bindweefsel. Hiermee wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. In het bindweefsel wordt ook hyaluronzuur aangemaakt. Dit lichaamseigen stofje houdt vocht vast en creëert daardoor volume aan ons weefsel (denk aan rozijn versus druif). Het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel. Ook vormt bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische vezels, die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Resultaat

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht zijn:
Liftend effect;
Afvoeren van afvalstoffen;
Vermindering van vocht ophoping;
Betere opname voor de behandeling van botox of filler;
Verhoogde opname van gezichtsverzorgingsproducten;
Betere doorbloeding;
Verzachten van de fijne lijntjes en littekens;
Stimulering collageen productie.

Behandeladvies

Bij de bindweefselmassage voor het gezicht bespreken we tijdens de intake (bij de eerste behandeling) de wensen, resultaten, mogelijke oorzaken. Ook geven we advies voor de beste huidverzorgingsroutine thuis voor tussen de behandelingen. Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast: 6 behandelingen binnen 4 weken. Deze kuur adviseren wij tweemaal per jaar te herhalen voor de optimale huidconditie.

Bindweefselmassage voor gezicht
(30 minuten)
Nu van € 39,50 voor € 35,00


online button

 

‘Mijn voeten waren een grote onzekerheid’

‘Mijn voeten waren een grote onzekerheid’

voeten

Natuurlijk zijn je voeten belangrijk: ze brengen je overal naartoe. Toch kunnen sommige mensen zich erg voor hun voeten schamen. Dat was het geval bij Marlinde (33). ‘Ik schaamde me gewoon voor mijn voeten’, vertelt ze. ‘Nu kun je voeten meestal goed verbergen in mooi schoeisel. Maar er komen altijd momenten waarop je schoenen een keer uit moeten. Denk aan het strand, in de kleedkamer na het sporten of op warme dagen. Het is rot om je op dat soort momenten onzeker te voelen.’

Geen gezicht

‘Om te beginnen heb ik vrij grote voeten’, legt Marline uit. ‘Maar dat vind ik lang niet het ergste. Daar kun je niets aan doen, dus waarom zou je je daar te lang druk om maken? Nee, het naarst vond ik mijn nagels en tenen. Geen gezicht.’ Na vele jaren voetballen waren Marlindes voeten er niet erg best aan toe. Blaren, blauwe tenen en eeltvorming behoorden tot het arsenaal aan klachten.

Blauwe nagels en blaren

‘Tijdens trainingen of wedstrijden staan er zo vaak mensen op je voeten. Blauwe plekken en uitvallende nagels horen er daarom ook bij. Natuurlijk hadden mijn teamgenoten daar ook last van, maar om de een of andere reden waren hun voeten niet zo aangedaan als die van mij. Misschien is mijn huid gewoon gevoeliger, waardoor ik sneller blaren krijg en daarna veel eelt opbouw. Wat de reden ook is, ik ben er niet blij mee.’

Kalknagels gaan niet zomaar over

Nadat Marlinde stopte moet voetbal, hielden de problemen echter niet op. ‘Ik kreeg last van kalknagels. Toen ik dat constateerde, droeg ik echt alleen nog maar dichte schoenen. Hoe warm het ook was, slippers en sandalen kwamen er bij mij niet in.’ Kalknagels zijn nagels die een schimmelinfectie hebben opgelopen. Daardoor wordt de nagel dikker, brokkelig en soms wat gelig van kleur. Je kunt de infectie oplopen in vochtige ruimtes. Aangezien schimmels gedijen bij donkere, vochtige ruimtes raken voeten sneller besmet dan de handen. De infectie gaat nooit zomaar over. Het is dus belangrijk de voeten te behandelen.

Een fijn gevoel

‘Na een tijdje realiseerde ik mij dat de kalknagel niet ging verdwijnen. Ik wist dat ik een afspraak moest maken bij een pedicure, maar ik was zenuwachtig om blootsvoets voor iemand te moeten plaatsnemen.’ Na lang twijfelen maakte Marlinde toch een afspraak. ‘Toen ik eindelijk bij Beauty Masters treatment store binnenliep, viel mijn spanning grotendeels weg. Ik wist dat ik nu bij een expert was die vast wel ergere dingen had gezien. En inderdaad werd ik hartelijk ontvangen. De specialist vertelde me dat mijn klachten goed behandeld konden worden, een heel fijn gevoel.’

Heerlijk ontspannen

Een pedicurebehandeling bestaat onder meer uit het frezen van verdikte nagels, behandelen van eventuele kalk- of ingegroeide nagels, reinigen en verzorgen. ‘Het was heerlijk om mijn voeten, die ik zo lang zoveel mogelijk genegeerd had, eens goed te verzorgen. Dat deed me inzien dat hoe minder aandacht ik besteed aan mijn voeten, hoe lelijker ze worden en hoe meer ik me schaam. Als een soort vicieuze cirkel! Maar daarnaast kreeg ik handige tips mee om ook thuis mijn voeten te kunnen verzorgen. En bovendien was het een heerlijk ontspannen moment.’

Meer weten?

Mocht je, net als Marlinde, klachten hebben aan je voeten dan is het prettig eens een pedicure te bezoeken. Bij Beauty Masters treatment store duurt een eerste pedicurebehandeling drie kwartier, om zo de voeten uitgebreid te kunnen behandelen. Vervolgbehandelingen duren een half uur. Maar niet alleen is een pedicurebehandeling erg nuttig, het is natuurlijk ook erg aangenaam. Kies eens voor de spa-pedicure, een luxe weldaad die je voeten wel eens verdienen! Meer weten over pedicure of een andere beautybehandeling? Neem gerust contact op!

Hoe houd ik mijn handen netjes en verzorgd?

Hoe houd ik mijn handen netjes en verzorgd?

handen

Mooie, verzorgde handen zijn lang niet altijd vanzelfsprekend. Sterker nog, soms kost het aardig wat moeite. Dat vindt ook Karlijn (44). Zij vertelt: ‘Eerlijk gezegd weet ik nooit zo goed waar ik moet beginnen. Ik vind verzorgde handen heel mooi, maar zelf doe ik er eigenlijk nooit wat aan. Zodra het weer iets frisser wordt, krijg ik bovendien last van verschillende klachten. Mijn handen worden droog en ik krijg last van kloofjes. Welke simpele stappen kan ik zetten voor mooiere handen?’

Wanneer zijn handen ‘verzorgd’?

Wat maakt dat we bepaalde handen ‘verzorgd’ noemen? Vaak heeft dat te maken met bepaalde zaken die we associëren met hygiëne. We vinden handen verzorgd wanneer ze schoon zijn, zonder viezigheid onder de nagels en met een zachte huid. Te lange nagels wordt al snel onhandig gevonden, wanneer nagels erg kort zijn ogen de vingers soms minder elegant. Maar wat mooi gevonden wordt, dat is natuurlijk uiterst persoonlijk. Wel zijn er bepaalde zaken waar je op zou kunnen letten.

Verzorg de huid

Allereerst is een goede verzorging van de huid belangrijk. Niet alleen om het uiterlijk, maar vooral ook om klachten te voorkomen. Wanneer het kouder wordt en je handen te maken krijgen met temperatuurverschillen, kan dat de huid uitdrogen. Gebruik daarom een vochtinbrengende handcrème om de huid én de nagelriemen te voeden en versoepelen. Vergeet ook niet op zonnige dagen de handen in te smeren met een SPF. Deze huid is veel blootgesteld aan de zon, en kan de bescherming dus goed gebruiken!

Aanbrengen van nagellak

Mocht je naast huidverzorging ook de nagellak willen dragen, dan is er een aantal zaken waarop je kunt letten. Zorg ervoor dat voor het aanbrengen van de lak de nagels goed gevoed zijn. Dat kan met speciale nagelolie. Om de nagel te beschermen is het daarbij nuttig om een goede ‘basecoat’ te gebruiken: een laagje blanke lak die je onder de gekozen kleur aanbrengt. Er bestaan verschillende soorten, bijvoorbeeld gericht op het versterken van je nagel, voeden van de nagel of het verlengen van de kwaliteit van de laklaag. Vervolgens breng je de kleur aan, die je afdekt met een topcoat om langdurig te kunnen genieten van je mooie nagels.

De nagels bijwerken

Hoe zorgvuldig je de nagellak ook aanbrengt, na verloop van tijd slijt het, worden je nagels te lang of ben je zat van de kleur. Ook bij het bijwerken van de nagels en het verwijderen van de lak zijn er punten waaraan je kunt denken. Voordat je de nagellak verwijdert is het handig de handen in te smeren met lotion. Op die manier kan de lak gemakkelijker weggeboend worden. Gebruik bij voorkeur een remover zonder aceton, aangezien dit vrij agressief is. Zijn de nagels te lang? Vijl de nagels in plaats van ze te knippen, aangezien de nagelvezels zo minder snel afbrokkelen.

Kies voor een manicure

Natuurlijk kun je je handen ook in de watten leggen door een manicure. Tijdens een manicure krijgen je handen de volledige verzorging én kun je kiezen voor een mooie lak. Bij Beauty Masters Treatment Store zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor gel- of acrylnagels, waarmee je de nagel kunt verlengen. Wanneer je voor langdurige kleur wilt gaan, zijn gelnagels ook een goede optie. Deze stroperige gel hard uit onder uv-licht en blijf tot wekenlang stevig op de nagel.

Van top tot teen

Ben jij benieuwd wat jij kunt doen om goed verzorgde handen te houden, of heb je behoefte aan een heerlijke manicure? Dan ben je bij Beauty Masters Treatment Store aan het goede adres. De specialist kan je adviseren over kleuren, trends en technieken en tips meegeven voor thuis. Ook kun je hier terecht voor andere beautybehandelingen van top tot teen.

Nieuwe zomerlook? Geef je nagels een fris kleurtje!

Nieuwe zomerlook? Geef je nagels een fris kleurtje!

nagels

Het is niet voor iedereen weggelegd om je nagels te lakken als een professional. Lukt het jou niet om binnen de lijntjes te blijven en zit er bij jou meer nagellak op je vingers en tenen dan op je nagels? Zijn je nagels niet meer in topconditie en kunnen ze wel wat speciale aandacht gebruiken? Leg je nagels dan in de handen van een echte professional. De nagelspecialisten van Beauty Masters treatment store maken van jouw nagels een kunstwerk!

Met handen en voeten

Voor veel vrouwen is het belangrijk om zichzelf uit te drukken. Niet alleen in taal, maar ook in de manier waarop ze zich presenteren. Zo zegt de kleding en make-up die je draagt veel over de persoon die je bent. Ook met handen en voeten kun je communiceren en een statement neerzetten. Ga jij voor een klassieke en natuurlijke look, een opvallende gelcolor of durf jij het aan om een van onderstaande zomertrends te proberen?

Verzorgde uitstraling

Aangezien je maandenlang niet bij de nagelsalon terecht kon, zien je quarantainenagels er misschien niet meer op hun best uit. Je kunt dan last hebben van beschadigde of breekbare nagels. De nagelspecialisten van Beauty Masters treatment store geven je nagels graag weer een mooie en verzorgde uitstraling, zodat jouw handen en/of voeten weer gezien mogen worden. Of je je nagels nu klaar wilt stomen voor een feestje, een goede indruk wilt maken op het werk of je voeten weer toonbaar wilt maken in je sandalen: het is allemaal mogelijk.

Zomertrends

Houd jij van klassiek en au naturel? Dan zit je met een French mani- of pedicure altijd goed. Deze subtiele maar elegante stijl is perfect voor elke gelegenheid en geeft een natuurlijk ogend resultaat. Vrolijke pasteltinten blijven deze zomer ook populair. Wat dacht je bijvoorbeeld van mint, koraal, lila of zachtroze?

Nagellak vs. gellak

Voorafgaand aan elke kleurbehandeling, worden jouw nagels eerst grondig onder handen genomen. Eerst vijlen we je nagels in vorm en dan worden de nagelriemen op en top verzorgd. Vervolgens heb je de keuze uit een behandeling met gewone nagellak of gelcolor. Gelcolor is een goede optie als je langer wilt genieten van jouw nagels. Als je het helemaal goed wilt doen, ga dan voor de OPI infinite shine. Deze behandeling bestaat uit een primer, lacquer en een gloss voor een mooi glanseffect. Je bent dan 10 dagen lang verzekerd van de perfect gepolijste look.

Over Beauty Masters

Voel je je al geïnspireerd? Of wil je toch iets anders proberen? Je kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog, zodat er altijd een stijl is die bij jou past. Maak daarom gerust een afspraak in onze salon om jouw wensen te bespreken. Wij staan klaar om je van alle gemakken te voorzien. Dit gebeurt uiteraard geheel coronaproof, want jouw veiligheid en gezondheid staat voorop. Met een fris, opvallend kleurtje ga jij stralend de zomer door en laat je je nagels weer met trots zien!

Pedicure behandeling

Pedicure behandeling

Voetbehandelingen hebben vaak niet de hoogste aandacht. Pas als er problemen ontstaan krijgen voeten de aandacht die ze verdienen. Overmatige eeltvorming, pijnlijke kloven, likdoorns of ingroeiende nagels kunnen problemen geven als deze niet regelmatig worden behandeld. Alleen een ontspannende Spa pedicure is dan niet voldoende om je voeten weer in topconditie te krijgen. Aan onze Spa pedicure zijn nu deze pedicure behandelingen voor deze problemen voor 15 of 30 minuten toe te voegen. Ook al heb je nu nog geen klachten, een goede voetverzorging heeft een preventieve werking ter voorkoming van latere problemen. Zie een uitgebreide beschrijving Spa Pedicure.

Pedicure-behandeling

Onze (Spa) pedicure behandelingen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Reserveer nu bij ons een (Spa) pedicure behandeling.

online button

Letterlijk van top tot teen verzorgd met deze luxe mini-vakantie

Letterlijk van top tot teen verzorgd met deze luxe mini-vakantie

verzorging

 

Een drukke agenda, deadlines, kinderen, ouderavonden en dan hebben we het nog niet eens over de sociale verplichtingen. Tussen al deze afspraken door willen we er graag mooi en verzorgd uitzien, maar verder dan een laag make-up komen we vaak niet. Scrubben, reinigen, gezichtsmaskers? Daar heb je absoluut geen tijd voor. Begrijpelijk, maar probeer er wel tijd voor te maken. Jij verdient het namelijk om eens flink in de watten te worden gelegd.

Kies vaker voor jezelf

Tegenwoordig hebben we allemaal de neiging om maar door te gaan. Van het ene doel naar het andere doel. Stilstaan doen we niet. Waarschijnlijk merk je dat doordat je regelmatig een gevoel van stress ervaart. Maar ook je huid heeft hierdoor veel te verduren. Kies daarom eens wat vaker voor jezelf. Daar knap niet alleen jij, maar ook je huid van op.

Een vakantie van 90 minuten

Een luxe verwenbehandeling, speciaal voor jou. Klinkt dat niet als muziek in je oren? De luxe verwenbehandeling van Beauty Master treatment store voelt als een mini-vakantie voor je huid. Zo zie je er niet alleen uit alsof je twee weken op vakantie bent geweest, maar voel je je ook nog eens zo. Stralend en uitgerust in tijdens een behandeling van ‘maar’ 90 minuten. Makkelijk in te plannen dus, maar wel met het beste resultaat!

Van top tot teen in de watten

Tijdens deze behandeling word je letterlijk van top tot teen in de watten gelegd. Je handen, gezicht, hals en decolleté worden weldadig verzorgd. Zo start de behandeling met een voetbad waar zachte oliën in zijn verwerkt. Daarna word je gezicht behandeld met een aromatische reiniging en een peeling van honing en fruitzuur cocons. Vervolgens krijg je een heerlijke gezichtsmassage met in zijde gekweekte chia zaden voor een super hydraterend effect. Hierna krijg je een penseelmassage voor je gezicht met warme olie. De behandeling wordt compleet gemaakt met warme edelstenen en een massage van de handen, voeten en hoofd.

Puur natuur producten

Waarschijnlijk waan je je nu al in een oord van ontspanning. Geen zorgen, dat doen wij ook. Hieronder hebben we de behandeling met bijbehorende ‘puur natuur’-producten nog even voor je op een rijtje gezet:

 • Aromatisch voeten bad met daarin zachte oliën;
 • Aromatische gezichtsreiniging;
 • Gezichtspeeling met honing of fruitzuur cocons;
 • Penseel massage;
 • Stempelmassage gezicht met in zijde geweekte chia zaadjes;
 • Massage decolleté, nek en gezicht met warme rozenkwarts stenen;
 • Massage van gezicht en hoofd met warme calciet stenen;
 • Vitamine gezichtsmasker;
 • Hand- en voetmassage.

Cadeau

Deze behandeling is leuk om te krijgen, maar ook om weg te geven. Misschien ken je wel iemand die ontzettend toe is aan een momentje voor zichzelf en weet je zeker dat zij zo’n luxe mini-vakantie wel kan gebruiken. Dan hebben we goed nieuws, je kunt deze behandeling namelijk ook cadeau doen!

Meer weten?

Wil jij zo’n mini-vakantie en kan je niet wachten deze verwenbehandeling te boeken? Dan ben je bij Beauty Masters treatment store in Eindhoven aan het juiste adres. Maar wist je dat je hier ook terecht kunt voor allerlei andere behandelingen die te maken hebben met huidtypes, -condities of -verzorging? Als je er naar binnen stapt, proef je meteen de gezellige en ontspannen sfeer. Onze vriendelijke collega’s denken graag met je mee, en verzorgen je graag tot in de puntjes. Kom je ook eens langs? Er staat al een vers kopje koffie, thee of een glaasje prosecco met iets lekkers voor je klaar!