Bel voor een afspraak: 040-2693134

Alles draait om jou!

Alles draait om jou!

Onze specialisten Ingrid, Sanne, Wiep en Sandra zijn uiterst deskundig, hebben een jarenlange ervaring, zijn bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. Hetzelfde geldt voor de onlangs in dienst getreden Sanne. Zij staan ook voor je klaar tijdens de normale werkpauzes of in ‘after working hours’. Onze passie is dan ook uitermate tevreden klanten.

Extra service en gemak

Sinds het jaar 2000 zijn wij gevestigd in Tongelre (waar?), aan de rand van het centrum van Eindhoven. Beauty Masters treatment store (voorheen Beauty Masters care center) voldoet aan de eisen van luchtkwaliteit en temperatuur (onder andere airconditioning) aangepast. Verder geniet je van gratis Wifi en opladen van je mobiel.  Wij zijn als beauty salon continue bezig met vernieuwingen om optimaal in te spelen op jouw huidige en toekomstige voorkeuren.

Beauty Masters treatment store - Foto voorzijde

Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Beauty Masters treatment store maakt deel uit van het nieuwe “Winkelcentrum Haagdijk“. Dit winkelcentrum (met gratis parkeergarage) is een belangrijke aanvulling op het groeiend winkelaanbod aan de Tongelresestraat met meer dan voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Voor jou betekent dit extra service in en om Beauty Masters treatment store.

Adres

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 (winkelgebied Haagdijk)
5613 KL Eindhoven
Telefoon zaak 040-2693134

Voor kaart zie pagina contact

Cookieverklaring, Disclaimer & Privacybeleid

Lees hier onze cookieverklaring en de disclaimer met ons privacy beleid.

Betaalmogelijkheden

In onze treatment store kun je contant, met pinpas en Credit Card betalen.

pin-en-creditcard

Translate »