Bel voor een afspraak: 040-2693134

Nieuw bij Beauty Masters

Nieuw bij Beauty Masters!

Arrangementen

Vanaf nu hebben wij weer drie interessante en aantrekkelijk geprijsde arrangementen. Van kennismaking tot een compleet verzorgingsarrangement. Hieronder zie je een korte toelichting hierop.

Kennismakings-arrangement

Perfect arrangement om ons goed te “leren kennen”

Dit kennismakings-arrangement is een arrangement waar je zichtbaar van opknapt. Deze bestaat uit een facial treatment, verfraaiing van de wenkbrauwen en een quick coloring van de nagels.

De behandeling verloopt als volgt: Na een uitgebreide FaceMapping beginnen we met een reinigende behandeling. De te gebruiken producten stemmen we af op de behoefte van je huid. Nadat je huid intensief is gereinigd, vervolgen we de behandeling met een krachtige peeling. Alle onzuiverheden worden hiermee verwijderd. Ter afsluiting krijgt je een heerlijk masker en nek massage. Daarna worden je wenkbrauwen in model gebracht door te epileren of te waxen. Tot slot vijlen wij je nagels en lakken deze perfect af.
Voor meer informatie klik hier

Prijs

Van € 86,95 nu voor € 73,95

 

It’s ME – TIME arrangement

Voor iedereen die tijd voor zichzelf nodig heeft.

In dit It’s ME – TIME arrangement beginnen we met een Masters treatment. Deze is een uitgebreide facial behandeling die volledig wordt afgestemd op de behoefte van jouw huid. In deze treatment verzorgen we ook een uitgebreide nek, hals decolletè en gezichtsmassage. Je wenkbrauwen worden perfect in model gebracht. Daarna gaan we je voeten heerlijk soaken in het voeten bad en worden compleet in de watten gelegd. Voor meer informatie klik hier

Prijs

Van € 157,40 voor € 133,95

 

“TOP tot TEEN” arrangement

Een heerlijk verwen moment voor jezelf of juist gezellig met vriend of vriendin…..

Relax en verwen jezelf
In dit arrangement worden na een heerlijke verwenbehandeling, je perfect voeten verzorgd en je teennagels perfect gelakt. Je nagels worden voorzien van een prachtige gelcolor. Om winterhanden tegen te gaan verzorgen we je handen met een paraffine handpakking.
Voor meer informatie klik hier

Prijs

Van € 172,80 voor € 146,95

Adres

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 (winkelgebied Haagdijk)
5613 KL Eindhoven
Telefoon zaak 040-2693134

Voor kaart zie pagina contact

Cookieverklaring, Disclaimer & Privacybeleid

Lees hier onze cookieverklaring en de disclaimer met ons privacy beleid.

Betaalmogelijkheden

In onze treatment store kun je contant, met pinpas en Credit Card betalen.

pin-en-creditcard

Translate »