Bel voor een afspraak: 040-2693134

Massage

Massage

Bij Beauty Masters kun je terecht voor een ontspanningsmassage (‘stress relief massage’). Deze is speciaal bedoeld om je lichaam te ontdoen van alle opgehoopte spanningen en de gevolgen van diverse vormen van stress. Op een gladde, zachte manier masseren we je hoofd, rug, benen, armen en/of hals. Hierdoor verbetert je bloedcirculatie en zullen spierpijnen afnemen. Jouw spieren worden weer los en ook de conditie van je huid verbetert. Je ervaart een algehele ontspanning van lichaam en geest. Daardoor gaat je letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zitten.

Massage
Deze ontspanningsmassage is gericht op het masseren van de bovenlagen van het lichaamsweefsel en niet op enige therapeutische werking of vermindering van chronische pijn of ongemak. De massage vereist géén rekking of strekking van het lichaam of ledematen.

Een ontspanningsmassage wordt altijd afgestemd op jouw specifieke wensen. Zo heb je de mogelijkheid om een aromatherapie toe te voegen voor het in balans brengen van je energie en nog méér ontspanning. De behandeling vindt plaats in een prettige omgeving met rustgevende muziek op de achtergrond.

Onze ‘stress relief’ massage zal je geest en lichaam ontspannen, zodat je even weg bent van de stress. Geef jezelf tijd en laat je door ons verwennen!

‘Stress Relief’ massage (30 minuten) € 34,95
‘Stress Relief’ massage (60 minuten) € 62,50

 

Adres

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 (winkelgebied Haagdijk)
5613 KL Eindhoven
Telefoon zaak 040-2693134

Voor kaart zie pagina contact

Cookieverklaring, Disclaimer & Privacybeleid

Lees hier onze cookieverklaring en de disclaimer met ons privacy beleid.

Betaalmogelijkheden

In onze treatment store kun je contant, met pinpas en Credit Card betalen.

pin-en-creditcard

Translate »