Bel voor een afspraak: 040-2693134

Rugbehandeling

Rugbehandeling

Verzorg ook wat je zelf niet kunt zien! Jouw rug is een van de meest moeilijke plaatsen van je lichaam om zelf goed te kunnen verzorgen. Onzuiverheden (bijvoorbeeld mee-eters, puistjes en schilferingen) blijven daardoor veelal onopgemerkt. Een rugbehandeling is daarom een belangrijk onderdeel van je lichaamsverzorging en zeker géén overbodige luxe.

Rugbehandeling

Onze schoonheidsspecialisten stellen de huidconditie van je rug vast en passen daarop met specifieke (op het probleem afgestemde) Dermalogica producten de rugbehandeling af.

Verzorgend én rustgevend

De behandeling begint met een dieptereiniging van de rug, om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door het weghalen van dode huidcellen (scrubben) op de rug. Dit is voor een egale bruining van rug erg belangrijk. Als afsluiting wordt de rug af met een beschermende en heerlijke lichaamscreme goed ingesmeerd.

Onderga en ervaar een van de meest reinigende rugbehandelingen die er is! De krachtige rugbehandeling (‘Back Therapy’) verfrist en zuivert dit moeilijk te bereiken gebied. Deze rugbehandeling zorgt dat je rughuid er zuiver en fris uitziet en soepel aanvoelt. Je bent weer super relaxt!

‘Back Therapy’ (30 minuten) € 34,95

 

Adres

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 (winkelgebied Haagdijk)
5613 KL Eindhoven
Telefoon zaak 040-2693134

Voor kaart zie pagina contact

Cookieverklaring, Disclaimer & Privacybeleid

Lees hier onze cookieverklaring en de disclaimer met ons privacy beleid.

Betaalmogelijkheden

In onze treatment store kun je contant, met pinpas en Credit Card betalen.

pin-en-creditcard

Translate »