Waxbehandeling

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt. Het is daarmee doeltreffender dan scheren en smeren en minder ingrijpend en kostbaar dan laseren.

Waxen voor een gladde en zachte huid

Lycon precision waxing

Bij Beauty Masters gebruiken wij Lycon Precision waxing. Hiermee is het vrijwel pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid,  vanaf 2 mm! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders dan deze crème de la crème onder de waxen. Een behandeling met de natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon.

Lycon precision wax

De voordelen van Lycon Precision wax zijn:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 2 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

Na iedere behandeling verfrissen en kalmeren we de huid met speciale after wax producten. Het resultaat van de behandeling is een heerlijke gladde en zijdezachte huid.

Je kunt bij ons terecht voor een compleet wax programma met bijhorende voor- en naverzorging voor benen, oksels, bikinilijn en het gezicht. Dit programma is speciaal geschikt voor de meest gevoelige zones en zwaardere beharing.

Bovenlip waxen en wenkbrauwen epileren (30 minuten) € 32,95
Bovenlip of kin waxen (15 minuten) € 17,50
Bovenlip én kin waxen (30 minuten) € 32,95
Bovenlip, kin en wangen waxen (45 minuten) € 39,95
Waxen oksels (15 minuten) € 19,95
Waxen armen (15 minuten) € 22,95
Waxen bikinilijn (15 minuten) € 19,95
Brazilian wax (30 minuten) € 39,95
Waxen onderbenen (30 minuten) € 37,95
Waxen hele benen (60 minuten) € 59,95
Waxen rug (30 minuten) € 37,95

Wil jij ook van die haren af?

online button