Bindweefselmassage

Bindweefsel is een belangrijk onderdeel van ons grootste orgaan: de huid. Het ligt onder de opper- en de lederhuid. Dit is ondersteunend weefsel dat in verschillende vormen voorkomt in ons gehele lichaam. Het houdt ons lichaam in vorm en geeft ons stevigheid en souplesse.

Bindweefselmassage-gezicht

Bindweefsel massage gezicht

Voor het gezicht hebben we verschillende wensen: rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed geven en de verslapte huid verbeteren. Het is de bedoeling dat we de huid dan ook zoveel mogelijk gaan liften. Wij helpen het collageen te stimuleren en geven je gezicht de perfecte natuurlijke gloed.

De specialiteit van onze schoonheidsspecialiste is het masseren van dit bindweefsel. Hiermee wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. In het bindweefsel wordt ook hyaluronzuur aangemaakt. Dit lichaamseigen stofje houdt vocht vast en creëert daardoor volume aan ons weefsel (denk aan rozijn versus druif). Het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel. Daarnaast vervult bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische vezels, die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Resultaat

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht zijn:
Liftend effect;
Afvoeren van afvalstoffen;
Vermindering van vocht ophoping;
Betere opname voor de behandeling van botox of filler;
Verhoogde opname van gezichtsverzorgingsproducten;
Betere doorbloeding;
Verzachten van de fijne lijntjes en littekens;
Stimulering collageen productie.

Behandeladvies

Bij de bindweefselmassage voor het gezicht bespreken we tijdens de intake (bij de eerste behandeling) de wensen, resultaten, mogelijke oorzaken. Ook geven we advies voor de beste huidverzorgingsroutine thuis voor tussen de behandelingen. Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast: 6 behandelingen binnen 4 weken (met een 6=5 kaart krijg je 1 behandeling gratis). Deze kuur adviseren wij tweemaal per jaar te herhalen voor de optimale huidconditie.

 

Bindweefselmassage voor gezicht (30 minuten) € 42,95
Bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté (45 minuten) € 52,95
Massage gezicht, hals, decolleté of nek (15 minuten) € 19,95


online button