Cosmedix gezichtsbehandelingen

Beauty Masters is naast DERMALOGICA ook gespecialiseerd in professionele COSMEDIX behandelingen. COSMEDIX is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om haar eenvoudige belofte: maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Door het gebruiken van een zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft deze cosmetische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Vooral Vitamine A is een werkzame stof waar de huid rustig en opbouwend aan moet wennen.

cristals-cosmedix

Cosmedix Facials

Elke huid is even belangrijk en moet goed worden verzorgd. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging. Cosmedix kent drie behandelingsvormen: Meet & Treat Cosmetix Facial, Cosmetix Facial en Cosmedix Elite facial. Een Cosmetix behandeling begint altijd met een Meet & Treat Cosmetix Facial starterskit. Hiermee bereid je thuis de huid voor in 10 tot 21 dagen. Dit vanwege de gevoeligheid van de huid. Vooral Vitamine A is een werkzame stof waar de huid rustig en opbouwend aan moet wennen. Daarna kunnen de volgende stappen van de behandeling plaatsvinden.

De Meet & Treat Cosmedix Facial is opgebouwd uit de volgende stappen:
Starterskit voor thuis;
Dubbele reiniging;
Dieptereiniging;
Peeling;
Massage;
Masker;
Serum;
Oogproduct;
Moisterizer;
Indien gewenst epileren wenkbrauwen.

De Cosmedix Facial behandeling is, met uitzondering van de starterskit, gelijk aan de Meet & Treat Cosmedix Facial.

Cosmedix Peeling Treatments

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat!
Met de focus op jouw huid gezondheid.
We bepalen eerst in een intakegesprek jouw huidbehoefte en voeren de behandeling uit volgens een nauwkeurig protocol. Voordat we van start gaan met het peelingprogramma ga je eerst thuis aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren en om jouw huid te laten wennen aan de intensieve werkstoffen van Cosmedix. Daarna gaan we van start met het peelingprogramma!
Uiteraard worden deze peeling treatments volledig in Beauty Masters stijl uitgevoerd!

Het peelingprogramma start altijd met Level 1 en zal volledig worden aangepast aan jouw huid en wensen. Vanuit Level 1 gaan we steeds een stapje krachtiger werken. Hierdoor kunnen we intensief werken om jouw huid te verbeteren en te laten stralen!

Level 1 peeling

Deze milde peeling bevat L-Lactic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte maar krachtige exfoliatie. Zorgt onmiddellijk voor een gladde en stralende huid zonder roodheden. Geschikt voor ieder huidtype. Dit is de eerste peeling van het Cosmedix peeling traject. Je hebt voor deze peeling geen voorbereiding van de huid nodig.

Level 1+ peeling

De peels uit level 1+ bevatten allemaal een laag percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen de cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. De peeling treatment zal volledig worden aangepast aan jouw huidconditie en huidwensen. Er is voor deze peeling minimaal 2 weken voorbereiding nodig voor de huid met de juiste producten. Uiteraard wordt deze peeling treatment volledig in Beauty Masters stijl uitgevoerd!

Level 2 peeling

De level 2 peeling is samengesteld zonder zuren. Manuele exfoliatie met algenextracten speciaal samengesteld om acne littekens te verminderen, hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid in zijn algeheel te vernieuwen. Je dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan en de huid dient minimaal 4 weken voorbereid te zijn met de juiste producten.

Cosmedix-Peel-Level-2

Cosmedix peelings zorgen voor direct en langdurig resultaat

Meet & Treat Cosmedix Facial (incl. starterskit) (75 minuten) € 145,00
Cosmedix Facial (60 minuten) € 75,00
Cosmedix Facial (75 minuten) € 92,50
Cosmedix luxe facial level 1 (75 minuten)
Pomgranete peel
Blue berry smoothie peel
€ 92,50
Cosmedix luxe facial level 1+ (75 minuten)
Clarity peel
Benefit peel
Essential peptide peel
€ 99,50
Cosmedix luxe facial level 2 (75 minuten)
Deep sea peel
€ 119,50
Extra voor een masker € 9,95


online button