Dermaplaning

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. De behandeling is het exfoliëren met een speciaal steriel chirurgisch mesje. Het is gegarandeerd een veilige methode. De donshaartjes en dode huidcellen worden met dit mesje als het ware al schrapend van de huid verwijderd. Je kunt het vergelijken met een peeling behandeling. De behandeling is geheel pijnloos en de kans op huidirritatie is minimaal.

dermaplaning
Dermaplaning is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Decennialang werd het al uitgevoerd door dermatologen als voorbereiding op ingrepen. Ondertussen is dermaplaning ook ontdekt als cosmetische behandeling voor het verhelderen van de huid en het verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken en oneffenheden. Het is ook ideaal als voorbehandeling voor fruitzuur peelings. De behandeling zorgt ervoor dat werkstoffen in gezichtsproducten beter door de huid worden opgenomen. Daarnaast zorgt dermaplaning er ook voor dat make-up egaler aangebracht kan worden en beter blijft zitten.

Voordelen van dermaplaning

De voordelen van dermaplaning zijn:
Verwijdert dons haren
Exfolieert de huid;
Verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken;
Maakt de huid toegankelijker voor het verwijderen van onzuiverheden;
Verfijnd fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels;
Vóór behandeling voor peelings;
Werkzame stoffen van producten worden 60% beter opgenomen;
Make-up kan beter worden aangebracht, blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit;
Geeft de huid een ‘GLOW’.

Na de behandeling

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal vaak na 1-2 uur verdwijnen. De huid glanst na de behandeling gelijk al fris en stralend.

Adviezen na de behandeling

24-48 uur geen sauna;
24 uur niet intensief sporten;
bescherm de huid met een SPF crème;
gebruik schone make-up sponsjes, kwasten enz.

Dermaplaning (60 minuten) € 75,00


online button