Bel voor een afspraak: 040-2693134

Wimperextensions

Wimperextensions

Maar weinig vrouwen zijn van nature gezegend met lange en volle wimpers. Gelukkig kunnen wij de natuur een handje helpen om u een perfecte oogopslag te geven. Welke vrouw droomt niet van een oogopslag zoals bij veel filmsterren? Benadruk ook jouw schoonheid met mooie, lange, volle wimpers! Bij wimperextensions worden extra wimpers aangebracht om jouw eigen wimpers meer volume en lengte te geven. Dit zijn géén valse of nepwimpers die elk moment kunnen loslaten! Het voordeel van wimperextensions is dat ze er net zo uitzien als gewone wimpers, alleen mooier, langer en voller. Zie hieronder de vóór en na foto van de behandeling.

Misencil voor-na met logo

Misencil wimperextensions voor een geweldige oogopslag!

Bij Beauty Masters zijn wij onlangs overgestapt naar de revolutionaire en innovatieve wimperextensions van Misencil. De extensions zijn gemaakt van polyester en zijde, van een hoogwaardige kwaliteit, van antiallergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar.
Omdat iedere vrouw uniek is heeft Misencil verschillende type wimpers in haar assortiment. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken om de wimpers te plaatsen afhankelijk van de vorm van uw gezicht en het door jou gewenste effect (curve, dikte, kleur en lengte). De wimpers van Misencil zijn flexibel, comfortabel en waterproof. Deze geven je een mooie en glamourvolle uitstraling door langere, vollere permanente wimpers zonder nadelige effecten voor jouw natuurlijke wimpers. Door de gebruikte techniek is het zetten van de wimperextensions veilig, pijnloos en ontspannend.

Red Carpet Treatment

De behandeling van het plaatsen van de wimperextensions is een Red Carpet Treatment. Je voelt zich hierbij speciaal en persoonlijk behandeld door:
• goede duidelijk intake voor mogelijkheden en wensen
extra aandacht aan de voorbehandeling door oogpatches met anti-aging/anti-rimpel werking, reiniging van het gezicht en wimpers op pH neutrale basis
topkwaliteit wimpers
Nanomist nabehandeling met een verkoelende werking op oogleden
Unieke verzorgingsproducten voor onderhoud thuis

De behandeling start met het bestuderen van jouw eigen natuurlijke wimper en je wordt gevraagd naar het gewenste effect. Daarna worden jouw ogen beschermd met oogpads met daarin Q10 voor een anti-rimpel en liftend effect van jouw ogen. Op deze manier krijgen jouw ogen een complete verwenbehandeling.

Misencil oogpads met Q10
Vervolgens worden de extensions één voor één direct op de natuurlijke wimpers geplaatst (ongeveer 60 haartjes). Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale lijm welke exclusief is ontwikkeld voor Misencil wimperextensions. Deze lijm is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Voor een optimaal resultaat worden de wimpers beneveld met Misencil nanomist om de lijm versneld te laten harden. De behandeling duurt in totaal 90 minuten. Hierna worden de oogpads verwijdert en onthullen wij jouw nieuwe geweldige spectaculaire oogopslag!
Misencil raadt het aan om na iedere twee tot vier weken de wimpers te laten bijwerken om het volume van de wimpers te behouden. Een nabehandeling duurt ongeveer 30 minuten en is bedoeld om de verloren wimperextensions aan te vullen.

De voordelen van een Misencil wimperextensions behandeling op een rij voor jou zijn:
Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
Curve, lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
Praktisch gewichtsloos, u voelt deze wimperextensions niet
Verwenbehandeling voor de ogen door gebruik van speciale oogpads
Super veilig voor de ogen
Geen gebruik van pijnlijke tapes
Geen draaiende of hangende wimpers
Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
Met deze wimperextensions kun je al na 2 uur zwemmen, douchen, in de sauna gaan of in de regen lopen
Uw wimperextensions blijven altijd zitten, kunnen niet uitvallen
Blijven gemiddeld 2 maanden zitten
Langdurig resultaat door regelmatige opvulling van uw wimperextensions

Verzorging wimpers en ogen

Om de levensduur van de wimpers te waarborgen, heeft Misencil ook speciale verzorgingsproducten ontwikkeld die worden aanbevolen om op te nemen in je dagelijkse routine om het resultaat optimaal te houden.

Misencil display producten
De voordelen van deze producten voor de huid, wimpers en wenkbrauwen zijn:
Bestrijdt tekenen van veroudering
Verhoogt de regeneratie van de huidcellen
Beschermt de essentiële cellen van de huid
Helpt bij het handhaven van de stralende aspect en de vitaliteit van de huid
Bewezen anti -rimpel effect
Helpt de groei van de wimpers en wenkbrauwen
Verlengt de levensduur van bestaande wimpers

Alle producten van Misencil zijn parabeen vrij, niet op dieren getest en voldoen aan alle strenge hygiëne en veiligheidsgoedkeuringen voor EU en USA.

Laat ook jouw wimpers verlengen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, festivals, ladies Nights en andere Special Events (zoals Club Vrijdag).

Red Carpet treatment (90 minuten) € 89,00
• Opvullen na 1 week (30 minuten) € 16,50
• Opvullen na 2 weken (30 minuten) € 31,50
• Opvullen na 3 weken (45 minuten) € 48,00
• Opvullen na 4 weken (60 minuten) € 63,00

 

Adres

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 (winkelgebied Haagdijk)
5613 KL Eindhoven
Telefoon zaak 040-2693134

Voor kaart zie pagina contact

Cookieverklaring, Disclaimer & Privacybeleid

Lees hier onze cookieverklaring en de disclaimer met ons privacy beleid.

Betaalmogelijkheden

In onze treatment store kunt u contant, met pinpas en Credit Card betalen.

pin-en-creditcard

Translate »