Gelcolor van OPI

Gelcolor is een gellak, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Het Gelcolor systeem combineert geltechniek met supersnelle LED technologie waardoor je heel snel het gewenste resultaat hebt. Ideaal voor de vrouw die er perfect uit wil zien.

OPI gelcolor

Voordelen van Gelcolor voor u zijn:
De natuurlijke nagel wordt niet belast
Blijft perfect 2 tot 3 weken glanzend zitten. Op teennagels zelfs tot wel 6 weken!
GelColor is direct droog, dus geen droogtijd
Ruim assortiment kleuren van OPI’s nagellak bestsellers
Is eenvoudig zelf te verwijderen

Nagels lakken

Beauty Masters staat niet alleen bekend om nagelbehandelingen voor natuurlijke ogende nagels maar ook om haar kwaliteit in nagels lakken. Dit gebeurt met een uiterste precisie dat ook duidelijk is te zien. Vrijwel al onze nagelbehandelingen worden afgesloten met het lakken van de nagels. Hiervoor gebruiken wij de nagellakken of gelcolor van OPI. Beauty Masters is hiervoor de specialist van Eindhoven. Deze OPI producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Uiteraard zijn deze producten bij ons ook los te koop. Ook kun je bij ons terecht voor de nagelverzorgingsproducten van OPI.

Nagels lakken

Schitterende nagellakken van OPI

De nagellakken van OPI zijn niet alleen bijzonder esthetisch, maar ook erg sterk. Niet voor niets is OPI een wereldmerk dat door vele beroemdheden op de nagels wordt gedragen. Het assortiment kleuren is breed en wordt regelmatig op basis van thema in kleur en kwaliteit vernieuwd. Voor ons is dit erg van belang, omdat wij jou continu willen bedienen met de laatste ontwikkelingen op nagelgebied. Wij hebben meer dan 100 OPI kleuren op voorraad waardoor je een geweldige keuze hebt en er altijd een kleur bij is die je voorkeur heeft.

BeautyMasters nagellakken

OPI Infinite shine

OPI Infinite shine is een nagellak met een gel effect die 10 dagen onveranderd mooi blijft. Hiermee kunt je genieten van een intense glans zoals je die gewend bent van gel. Infinite shine bestaat uit een basislak (primer), kleur nagellak (lacquer) en een topcoat (gloss) en is in 96 unieke OPI kleuren bij ons verkrijgbaar.

OPI Infinite Shine

Nagels lakken ‘French manicure’ (20 minuten) € 24,50
Gelcolor OPI handen (30 minuten) € 36,00
Gelcolor OPI Hand- én teennagels (60 minuten) € 63,50
Gelcolor OPI ‘French Manicure’ (45 minuten) € 42,95
Gelcolor OPI Hand- én teennagels ‘French Manicure’ (90 minuten) € 74,50
Gelcolor verwijdering inclusief express manicure € 25,00

Gelcolor behandeling is inclusief vorm vijlen, nagelriemen terugduwen en verzorgen van de nagelriemen.
Bij het vernieuwen van de gelcolor kleur is het afweken van de gelcolor bij de prijs inbegrepen.

online button