Manicure

Bij onze manicurebehandelingen leggen we de nadruk op de verzorging van de natuurlijke nagel, nagelriemen en de handen. De behandelingen vinden plaats in onze prachtige manicure lounge en bestaan uit het reinigen van jouw handen en nagels, verzorgen van de nagelriemen en het vijlen, aanbrengen vochtregulerende creme en/of lakken van de nagels. Je kunt de behandeling naar wens uitbreiden tot een Spa-manicure (by OPI) met een handpeeling (scrub), handmasker en massage voor een diepe, langdurige voeding. Jouw nagels en handen zijn intens verwend en weer in topconditie. Het effect van een manicurebehandeling is een frisse, stralende huid, die er jong en elastisch uitziet!

Manicure

OPI PRO SPA!!

Deze skin care lijn is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten. De unieke en innovatieve ingrediënten (waaronder cupuaçu boter en witte thee) met intensief voedende eigenschappen en rijk aan antioxidanten, bestrijden vrije radicalen en beschermen je huid. Het resultaat: perfect verzorgde handen en voeten, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

OPI ProSpa

Wij hebben voor jou de volgende behandelingen:

 

Quick coloring (20 minuten)
Je nagels gelakt tot in perfectie. Nagels vijlen, nagelriemen terugduwen, verwijderen velletjes en nagels lakken
€ 23,50
Basic manicure (35 minuten)
Voor de perfecte manicure treatment. Uitgebreide nagelriemverzorging, verwijderen velletjes, nagels vijlen, hand polish (scrub), korte handmassage, nagels lakken en afsluitend nagelriemolie en ceramide spray aanbrengen
€ 38,50
Masters Spa manicure (60 minuten)
Uitgebreide nagelriem verzorging, verwijderen velletjes, nagels vijlen en hand polish (scrub)
€ 66,95
Toevoegingen (niet mogelijk bij quick coloring)
• Gelcolor € 17,50
• Paraffinedip € 12,50


online button