Nagels verstevigen en nagels verlengen

Voor een vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Mooie nagels met een schitterende nagellak dragen hier zeker toe bij. Voor de verzorging van jouw nagels, handen en voeten kun je terecht in onze prachtige manicure lounge voor nagelversteviging, nagelverlenging,  gelcolor, nagels lakken, nagelreparatie of probleemnagels en (spa-) manicure.

Nagelbehandeling

Acryl- of Biab gelnagels

Nagels verstevigen en nagels verlengen kan met acryl of biab gel. Acrylnagels zijn steviger en biab gelnagels flexibeler.

Acrylnagels worden geplaatst met een combinatie van poeder en vloeistof. Hierdoor ontstaat een pasta die in de juiste dikte, vorm en lengte over de nagel wordt uitgesmeerd en gemodelleerd. Nadat de acryl voldoende is uitgehard wordt de nagel in model gevijld. Voor een mooie afwerking wordt de nagel na het vijlen gepolijst en van een glanslaag, nagellak of gelcolor voorzien. Dit geeft een mooie natuurlijke glans of kleur aan uw nagel. Het resultaat is een perfecte en stevige nagel. 

Nagel versteviging en nagelverlenging

Voor gelnagels hebben wij Biab (Builder in a bottle), ook wel plexigel genoemd. Zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? Kies dan voor de biab-nagels! De biab gel zit tussen de gelcolor en gelnagels/acrylnagels in. Biab is dikker dan de gelcolor van OPI, maar dunner dan acryl of gel. Biab is een opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels. Wat dit product van helemaal geweldig maakt, is de toevoeging van primer en base in één flesje. Deze biab gel blijft 3 tot 4 weken perfect zitten.

Biab gelnagels hebben een mooie glanzende afwerking.

Naturel nagels

Acryl- en biab gelnagels  vereisen na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling) afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen nagels. Wij adviseren je graag over welke behandeling het beste voor je is. Na de nagelbehandeling heb je weer perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels. Uiteraard lakken wij jouw nagels naar wens graag af met OPI-nagellak of OPI Gelcolor.

Check-up nagels (15 minuten) € 27,95
Nagelreparatie vanaf (15 minuten) € 8,95
Verwijderen kunstnagels (25 minuten) € 29,95
Nagelversteviging naturel acryl of biab gel (60 minuten) € 59,95
Nagelversteviging structure gel (30 minuten) € 39,95
Nagelversteviging structure gel met gelcolor (45 minuten) € 48,95
Nagelverlenging naturel acryl of biab gel (75 minuten) € 70,95
Nabehandeling naturel acryl of biab gel (60 minuten) € 54,95
Nabehandeling naturel acryl of biab gel met gelcolor (75 minuten) € 59,50
Toevoegingen (niet mogelijk bij quick coloring)
• Gelcolor € 18,95
• Infinite lakken € 12,50

Informeer voor extra voordelige nabehandelingen naar de 6=5 kuurkaart!

Gun jezelf ook natuurlijk ogende schitterende nagels!

online button