Nagels verstevigen en nagels verlengen

Voor een vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Mooie nagels met een schitterende nagellak dragen hier zeker toe bij. Voor de verzorging van jouw nagels, handen en voeten kun je terecht in onze prachtige manicure lounge voor nagelversteviging, nagelverlenging,  gelcolor, nagels lakken, nagelreparatie of probleemnagels, (spa-)manicure en nagels lakken.

Mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels

Nagels verstevigen en nagels verlengen wordt soms wel verward met kunstnagels zetten. Bij Beauty Masters gaan wij uit van jouw natuurlijke nagel! Wij spreken daarom van nagelversteviging en nagels verlengen om je mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels te bezorgen.

Nagelbehandeling

Acryl- of Gelnagels

Nagels verstevigen en nagels verlengen kan met acryl of gel. Acrylnagels zijn steviger en gelnagels flexibeler. Bij nagelverlenging heb je de keus tussen verlengende tips of verlengen met een sjabloon (indien je nagellengte dit mogelijk maakt). Heb jezelf nog een mooi nagelbed, maar zijn jouw eigen nagels broos en breken deze snel af, dan kun je met alleen een laag acryl of gel jouw natuurlijke nagels laten verstevigen. Heb je korte nagels dan is een nagelverlenging (met sjablonen of tips) mogelijk iets voor jou.

Acryl nagels

Acrylnagels worden geplaatst met een combinatie van poeder en vloeistof. Hierdoor ontstaat een pasta die in de juiste dikte, vorm en lengte over de nagel wordt uitgesmeerd en gemodelleerd. Nadat de acryl voldoende is uitgehard wordt de nagel in model gevijld. Voor een mooie afwerking wordt de nagel na het vijlen gepolijst en van een glanslaag, nagellak of gelcolor voorzien. Dit geeft een mooie natuurlijke glans of kleur aan uw nagel. Het resultaat is een perfecte en stevige nagel. Het voordeel van acrylnagels is dat deze erg stevig zijn en daardoor minder kwetsbaar.

Nagel versteviging en nagelverlenging

Gelnagels

In gelnagels kennen we twee varianten: plexigel en structure gel. Deze zetten wij van een stroperige substantie (gel) die uithardt onder UV-licht. Plexigel zorg voor de sterkte en lengte van de nagel en combineert de goede eigenschappen van acryl en gel in één systeem dat echt beter is. Deze nagels zijn minder stug dan acrylnagels. Kenmerkend is ook dat deze geurloos en lichter zijn dan acryl. Ze zijn daardoor beter en in een dunnere laag aan de nagel aan te passen. Op de nagel zien deze er daardoor dunner en natuurlijker uit.

Structure gel is een afweekbare transparante of zalmroze gel voor versteviging van de natuurlijke nagel en om scheurtjes te repareren, beschadigde nagelplaten te egaliseren of imperfecties weg te werken. Ook kun je structure gel gebruiken voor kleine verlengingen (met tips).

Gelnagels hebben een mooie glanzende afwerking. Een perfecte afwerking krijg je door het laten aanbrengen van gelcolor.

Naturel nagels

Continu mooie nagels

Acryl- en plexigel nagels  vereisen na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling) afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen nagels. Jouw nagels worden dan weer met acryl of plexigel verstevigd of verlengd. Door deze nabehandelingen heb je continu het hele jaar door mooie nagels. Structure gel kent geen nabehandeling en wordt telkens opnieuw op je nagels gezet. Wij adviseren je graag over welke behandeling het beste voor je is. Na de nagelbehandeling heb je perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels. Uiteraard lakken wij jouw nagels naar wens graag af met OPI nagellak of OPI Gelcolor.

Check-up nagels (15 minuten) € 22,50
Nagelreparatie vanaf (15 minuten) € 8,50
Nagelversteviging naturel acryl of plexigel (60 minuten) € 59,75
Nagelverlenging naturel acryl of plexigel (75 minuten) € 69,95
Nabehandeling naturel acryl of plexigel (60 minuten) € 51,50
Nabehandeling naturel acryl of plexigel met gelcolor (75 minuten) € 57,50
Nagelversteviging structure gel (30 minuten) € 37,50
Toevoegingen (niet mogelijk bij quick coloring)
• Gelcolor € 17,50
• Infinite lakken € 11,50

Gegarandeerd schitterende nagels!

online button