Bel voor een afspraak: 040-2693134

SEYO TDA: Is de spiegel jouw vriendin?

 Is de spiegel jouw vriendin?

Is de spiegel jouw vriendin

Als je jong bent, is een strakke en egale huid vanzelfsprekend. Van rimpels in het gezicht en hals is nog geen sprake. Naarmate je ouder wordt, verschijnen er steeds meer rimpels en oneffenheden. Geen enkele vrouw is hier blij mee.

Soms kunnen de effecten van huidveroudering je psychisch danig in de war brengen. De spiegel wordt je vijand in plaats van je vriendin. Je probeert van alles om de verschillende tekenen van huidveroudering minder zichtbaar te maken tot een facelift aan toe. De winkels liggen dan vol met antirimpelcrèmes, schoonheidssalons bieden een steeds gevarieerder aanbod van rimpelbehandelingen (peelings), en schoonheidsklinieken doen goede zaken met lasertherapieën en botox- en fillerinjecties.

Zichtbare huidverjonging met SEYO TDA

Huidverjonging heeft betrekking op verschillende huidproblemen, zoals rimpels, huidverslapping, een verminderde huidstructuur, littekens, pigment en couperose. Meestal worden het gezicht (vooral rond de mond en ogen), de hals, het decolletégebied en de handen behandeld. Ons doel van huidverjonging is het minder zichtbaar maken van de verschillende tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier. Dit bracht ons bij een nieuwe niet-invasieve huidverjongingsmethode: SEYO TDA.’ ‘TDA’ staat voor ‘Transdermal Application’. Door TDA worden de huidcellen en de werkzame stoffen geactiveerd. TDA werkt niet aan de oppervlakte, maar in de diepste laag van de huid.

Behandeling SEYO TDA

Tot op heden was het alleen mogelijk om de diepere huidlagen te bereiken door invasieve methoden met naalden of er in te snijden. Met SEYO TDA wordt de huid niet eens aangeraakt, omdat de jetstream van zuurstof de diepere onderhuidse lagen bereikt. Dus geen pijnlijke en huiddoorborende behandelingen of facelift met verlies van de karakteristieke persoonlijke uitstraling, maar toch een stralend verjongde huid.’ De resultaten zijn na een behandeling direct zichtbaar: bestaande lijntjes verminderen, de verjonging wordt steeds zichtbaarder, de huid wordt mooier en vitaler en zonder littekens of roodheid.

Veilig en effectief

Een SEYO TDA-behandeling duurt ongeveer dertig minuten en is geschikt voor elk huidtype. Na de eerste behandeling is de huidverbetering al duidelijk zichtbaar. Gemiddeld zijn vier behandelingen en vervolgens een herhaling om de zes à zeven weken voldoende voor een blijvend jongere huid. ‘Onze klanten zijn, net als ik, erg enthousiast over deze nieuwe methode’, zegt Sandra. ‘Bovendien is SEYO TDA niet alleen veilig en effectief; het is ook zeer betaalbaar.’

SEYO TDA

Klik op foto voor Youtube filmpje.

Ervaar ook deze nieuwe huidverjongingsmethode! Nu met speciale introductieprijzen.

Lees het volledige artikel in ForYOU magazine, editie Eindhoven (klik hier).

Adres

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 (winkelgebied Haagdijk)
5613 KL Eindhoven
Telefoon zaak 040-2693134

Voor kaart zie pagina contact

Cookieverklaring, Disclaimer & Privacybeleid

Lees hier onze cookieverklaring en de disclaimer met ons privacy beleid.

Betaalmogelijkheden

In onze treatment store kunt u contant, met pinpas en Credit Card betalen.

pin-en-creditcard

Translate »