Lycon Precision wax

Kun jij niet wachten op de zomer? Denk je bij het horen van kraanwater al aan het zwembad, of misschien zelfs wel de zee? Je geniet van de beginnende zonnestralen op je huid en kunt niet wachten om in je bikini aan het strand te liggen. Waarschijnlijk hangen al je zomerkleren al in de kast, klaar om gedragen te worden, tijdens een zomer zonder zorgen. En met zonder zorgen bedoelen we natuurlijk ook die vervelende stoppels en bikinilijn!

Zwarte haartjes

Er is niets zo vervelend als met je blote benen op een terras te zitten en je er dan achter komt dat je een hele rij vergeten bent te scheren. Zwarte haartjes stelen prominent de show op je verder gladgeschoren benen. Wat gek, onder de douche wist je toch zeker dat je alle stukjes gehad had? Snel doe je je benen over elkaar. Thuis direct maar weer met het scheermes in de weer. Zucht. Daar dacht je voorlopig nou net van af te zijn.

Scheren, scheren en nog eens scheren

Scheren, scheren en nog eens scheren. Soms lijkt het wel alsof we vaker scheren dan boodschappen doen. Je hebt nog niet met je ogen geknipperd of er verschijnen alweer stoppels op je benen, onder je oksels of in je bikinilijn. Onder de douche denk je alles gehad te hebben, maar wanneer je op het strand ligt en de zon er vol op schijnt, zie je eigenlijk altijd dat je toch niet alles gehad hebt. Vervelend, gênant en bovendien volkomen onnodig.

Harsen of waxen

In plaats van scheren kun je er beter voor kiezen om te harsen of waxen. Met deze methode worden namelijk niet alleen de haartjes oppervlak afgesneden, zoals met scheren, maar wordt de haar compleet met haarwortel verwijderd. Op die manier duurt het veel langer voordat je haartje weer te zien zijn. Toch zien veel mensen hier tegenop. Met de verkeerde methode kan waxen of harsen namelijk irritaties opleveren of zelfs als pijnlijk worden ervaren. Gelukkig is dit absoluut niet vanzelfsprekend.

De nieuwste manier

De nieuwste manier van waxen is met de Lycon Precision. Deze methode komt helemaal uit Australië en is in rap tempo de rest van de wereld aan het veroveren. Het werkt vrijwel pijnloos, wordt aangebracht op lage temperaturen, geeft geen rode en vervelende huidirritaties en is bovendien verrijkt met heerlijke essentiële oliën. Je hoeft dus niet te prutsen met allerlei hete en plakkerige mengsels of pijnlijke harsstrips waarbij je na die tijd eerste een halve dag moet bijkomen. Het resultaat met de Lycon Precision Wax? Een super gladde en zijdezachte huid. Zo ben jij helemaal klaar voor de zomer!

Meer weten?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met de Lycon Precision wax? Dan ben je bij Beauty Masters treatment store in Eindhoven aan het juiste adres. Als je er naar binnen stapt, proef je meteen de gezellige en ontspannen sfeer. We kunnen je bij álles op het gebied van (natuurlijke) schoonheid helpen en adviseren. Onze vriendelijke collega’s denken graag met je mee, en verzorgen je graag tot in de puntjes. Kom je ook eens langs? Er staat al een vers kopje koffie, thee of een glaasje prosecco met iets lekkers voor je klaar!