VOORDEEL

Beauty Masters biedt jou doorlopend voordeel met speciale kortingen, VIP kaarten, 6=5 behandelingen, spaarpunten en voordeelmunten. De aanbiedingen gelden voor verschillende behandelingen, producten en termijnen. De speciale kortingen zijn bij de behandelingen aangegeven.

VIP- en Spaarprogramma’s

Voor onze vele vaste klanten hebben wij speciale VIP- en Spaarprogramma’s in het leven hebben geroepen. Zo bieden wij je als steeds terugkerende klant een extra voordeel als blijk van jouw vertrouwen en onze waardering.

VIP-arrangement

Alle behandelingen binnen één jaar:
6 Halen – 5 Betalen*

Behandelingen 6 halen-5 betalen

VIP-Epileer programma

Één heel jaar onbeperkt epileren: € 195,00*

VIP epileer programma
* Alleen bij vooruitbetaling

Spaarprogramma’s behandelingen en/of aankopen

Spaarpunten

Spaar punten voor je behandelingen en aankopen uit ons behandel- en productassortiment. Je ontvangt per bestede euro 1 punt met een waarde van 3 eurocent. Je spaart dus met de punten 3% van jouw besteed bedrag. De spaarpunten zijn te verzilveren voor korting op behandelingen en/of producten (met uitzondering van kortingsacties).

Vanaf 1 januari 2022 geldt een aangepast spaarsysteem. De Beauty Card is komen te vervallen. De spaarpunten van de bestaande klanten met een Beauty Card zijn overgeboekt naar dit nieuw systeem. Nieuwe klanten ontvangen spaarpunten vanaf:

• Ten minste vier behandelingen/aankopen binnen één jaar en
• Ten minste 333,33 euro besteding binnen één jaar

Regels verbonden aan het spaarprogramma:
• Je ontvangt spaarpunten voor behandelingen en producten met uitzondering van de VIP kaart (5=6), VIP-Epileer programma en andere kortingsacties.
• Je spaart in de vorm van punten steeds 3% van jouw aankoopbedrag (inclusief BTW).
• Voor iedere besteedde euro ontvangt je 1 punt. Bijvoorbeeld, jij rekent af voor € 50,00 aan behandelingen en/of producten, dan ontvang je 50 spaarpunten met een waarde van € 1,50.
• De gespaarde punten kun je verzilveren op jouw volgende behandelingen en/of aankopen.
• De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Voordeelmunt

Naast VIP-en Spaarprogramma’s geven wij onze vaste klanten ook de gelegenheid om zelf heel goedkoop behandelingen en producten te kunnen afnemen door nieuwe klanten (bijvoorbeeld vriendinnen, familie, kennissen en collega’s) te trakteren op onze voordeelmunten

Beauty Masters behoudt zich het recht voor de voorwaarden verbonden aan de Beauty card aan te passen. Trakteer jouw vriendinnen, familie, kennissen en/of collega’s op 10% korting bij Beauty Masters met een voordeelmunt en profiteer zo van een hoge korting op jouw eigen behandelingen/producten!**

Verdien je eigen behandelingen en product aankopen terug!

Voordeelmunt voor korting voor uw vriendin en uzelf

Zo haal je het voordeel uit de munt(en):

  1. Neem bij Beauty Masters één of meer voordeelmunten mee.
  2. Noteer jouw naam op de munt(en) en geef deze door aan een andere persoon (familie, vriendinnen, kennissen en/of collega’s) die nog geen klant is bij Beauty Masters.
  3. Tegen inlevering van de munt bij Beauty Masters ontvangt de andere persoon op haar/zijn behandeling/product een korting van 10%.
  4. Bij jouw volgende behandeling wordt het bedrag van de korting van jouw vriendin of kennis op jouw te betalen bedrag in mindering gebracht.

Hoe meer munten je verspreidt onder je kennissenkring, hoe meer korting voor jou. Jouw korting zelfs oplopen tot 100%!!!

Voorbeeld 
Je hebt een kennis een Beauty Masters voordeelmunt gegeven met jouw naam erop.
Jouw kennis komt naar Beauty Masters voor behandelingen en betaalt hiervoor € 95,00.
Door inlevering van de voordeelmunt ontvangt jouw kennis hierop een korting 10% (is € 9,50) en betaalt slechts € 85,50. De door jou weggegeven voordeelmunt is nu weer in handen Beauty Masters en wordt geregistreerd bij jouw gegevens.
Na enige tijd kom jij weer naar Beauty Masters voor een eigen behandeling met een totale prijs van € 55,00.
Jij ontvangt nu ook het kortingsbedrag van jouw kennis en hoeft voor jouw behandeling nu slechts € 45,50 af te rekenen. Dit is een korting van € 9,50, ofwel een korting van bijna 18%.

Jouw korting wordt hoger naarmate meer kennissen een voordeelmunt van jou bij ons inleveren. Wij houden de korting voor jou bij!

Profiteer ervan!

** één munt per kennis en tot maximaal het te besteden bedrag