VOORDEEL

Beauty Masters biedt jou doorlopend voordeel met speciale kortingen, klantenkaarten, VIP kaarten, 6=5 behandelingskaarten en voordeelmunten. De aanbiedingen gelden voor verschillende behandelingen, producten en termijnen. De speciale kortingen zijn bij de behandelingen aangegeven.

VIP- en Spaarprogramma’s

Voor onze vele vaste klanten hebben wij speciale VIP- en Spaarprogramma’s in het leven hebben geroepen. Zo bieden wij je als steeds terugkerende klant een extra voordeel als blijk van jouw vertrouwen en onze waardering.

VIP-arrangement

Alle behandelingen binnen één jaar:
6 Halen – 5 Betalen*

Behandelingen 6 halen-5 betalen

VIP-Epileer programma

Één heel jaar onbeperkt epileren: € 185,00*

VIP epileer programma
* Alleen bij vooruitbetaling

Spaarprogramma’s behandelingen en/of aankopen

Spaarpunten voor behandelingen en aankopen uit ons productassortiment (met uitzondering van kortingsacties). De punten spaar je met een Beauty of Masters card van Beauty Masters treatment store. Je ontvangt per bestede euro 1 punt. Je spaart met de punten 3% van jouw besteed bedrag (meer hierover lees je hier).

Naast VIP-en Spaarprogramma’s geven wij onze vaste klanten ook de gelegenheid om zelf heel goedkoop behandelingen en producten te kunnen afnemen door nieuwe klanten (bijvoorbeeld vriendinnen, familie, kennissen en collega’s) te trakteren op onze voordeelmunten.

Beauty card

De Beauty card is beschikbaar voor klanten die:
Ten minste vier behandelingen/aankopen doen binnen één jaar en
Ten minste 250 euro besteden binnen één jaar

Voordelen Beauty card
De Beauty card is gratis
Punten sparen: 1 punt per bestede euro. Te verzilveren voor korting op behandelingen en/of producten
3% sparen op het bestede bedrag aan behandelingen en producten

De regels die verbonden zijn aan de card leest je hier.

Voordeelmunt

Trakteer jouw vriendinnen, familie, kennissen en/of collega’s op 10% korting bij Beauty Masters met een voordeelmunt en profiteer zo van een hoge korting op jouw eigen behandelingen/producten!**

Verdien je eigen behandelingen en product aankopen terug!

Voordeelmunt voor korting voor uw vriendin en uzelf

Zo haal je het voordeel uit de munt(en):

  1. Neem bij Beauty Masters één of meer voordeelmunten mee.
  2. Noteer jouw naam op de munt(en) en geef deze door aan een andere persoon (familie, vriendinnen, kennissen en/of collega’s) die nog geen klant is bij Beauty Masters.
  3. Tegen inlevering van de munt bij Beauty Masters ontvangt de andere persoon op haar/zijn behandeling/product een korting van 10%.
  4. Bij jouw volgende behandeling wordt het bedrag van de korting van jouw vriendin of kennis op jouw te betalen bedrag in mindering gebracht.

Hoe meer munten je verspreidt onder je kennissenkring, hoe meer korting voor jou. Jouw korting zelfs oplopen tot 100%!!!

Voorbeeld 
Je hebt een kennis een Beauty Masters voordeelmunt gegeven met jouw naam erop.
Jouw kennis komt naar Beauty Masters voor behandelingen en betaalt hiervoor € 95,00.
Door inlevering van de voordeelmunt ontvangt jouw kennis hierop een korting 10% (is € 9,50) en betaalt slechts € 85,50. De door jou weggegeven voordeelmunt is nu weer in handen Beauty Masters en wordt geregistreerd bij jouw gegevens.
Na enige tijd kom jij weer naar Beauty Masters voor een eigen behandeling met een totale prijs van € 55,00.
Jij ontvangt nu ook het kortingsbedrag van jouw kennis en hoeft voor jouw behandeling nu slechts € 45,50 af te rekenen. Dit is een korting van € 9,50, ofwel een korting van bijna 18%.

Jouw korting wordt hoger naarmate meer kennissen een voordeelmunt van jou bij ons inleveren. Wij houden de korting voor jou bij!

Profiteer ervan!

** één munt per kennis en tot maximaal het te besteden bedrag