Bel voor een afspraak: 040-2693134

Kinderworkshops

Kinderworkshops

Meisjes zien wat oudere tienerzussen en moeder doen om er zo mooi mogelijk uit zien. Dat willen meisjes natuurlijk ook. Kleine meisjes (4 tot 7 jaar) willen spelen, grotere meiden (7 tot 14 jaar) willen uitproberen. Bovendien is het voor deze groep nuttig al vroeg bezig te zijn met huidverzorging en al kennis te maken met make-up mogelijkheden. Waarom dan niet voor een bijzondere gebeurtenis (verjaardags- of kinderfeestje of geslaagde overgang naar middelbare school) naar een heus schoonheidssalon? Verenig het leuke met het nuttige in onze kinderworkshops. Wij hebben meisjes workshops voor beide groepen.

Girl’s Beauty Party workshop

Kom met vriendinnetjes naar een heuse Girl’s Beauty Party (7-14 jaar)! In deze workshop komen alle aspecten van gezichtsverzorging en de basis van make-up aan bod. Van het reinigen van de huid tot het zetten van een perfecte eyeliner. Wie wil er op deze leeftijd nu niet mooi eruit zien!

Kinderworkshops - Girls Beauty Party

Een gave huid, glitter, make-up, lipgloss en een blush. Lekker tutten!!!

Het maximaal aantal deelnemers is 12 personen.

Girl’s Glitter Party workshop

Een heuse glitter party voor het jarige meisje (4 tot 6 jaar)! Mooie jurkjes, kroontjes, nageltjes lakken, make-up en heel veel glitter! Compleet verzorgt met prinsessenhapjes en drankjes in een echte Beauty salon!

Kinderworkshops - Girls Glitter Party

Voor deze workshop kun je van tevoren het prinsessenpakket (inclusief jurkjes) ophalen. Wij vragen hiervoor een borgbetaling en deze krijg je uiteraard bij correcte inlevering weer terug!

Het maximum aantal deelnemers is 8 personen.

Nailart party

Bij Beauty Masters treatment store kun je ook een kinder nailart party boeken. Bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje. De jarige krijgt samen met haar vriendinnetjes op deze party de kans om de mooiste nagels te maken, met tips voor het maken van de mooiste creaties van onze nagelstyliste.

De dames kunnen allerlei materialen gebruiken zoals glitters, stickers en nagellakjes. Genoeg om een nagelwiel mooi te versieren.

Deze Nailart party is te boeken vanaf 6 kinderen voor het bedrag van 125 euro en is inclusief een cadeautje voor de jarige en het gebruik van alle materialen. Uiteraard worden de dames voorzien van een glaasje drinken en volop lekkers!

Er is van alles mogelijk om de invulling van deze geweldige Nailart party voor de kinderen onvergetelijk te maken. Informeer naar de mogelijkheden.
Het maximum aantal deelnemers is 10 personen.

Girl’s Party Workshop Prijs
Girl’s Beauty Party tot 6 personen
(90 minuten)
€ 135,00
Girl’s Beauty Party 7 tot 12 personen (120 minuten) € 175,00
Girl’s Glitter Party tot 6 personen
(90 minuten)
€ 135,00
Nailart Party (90 minuten) € 135,00

Reserveren is noodzakelijk!

Bel ons voor een boeking 040-2693134 en laat kinderen een fantastische middag beleven!

Adres

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 (winkelgebied Haagdijk)
5613 KL Eindhoven
Telefoon zaak 040-2693134

Voor kaart zie pagina contact

Cookieverklaring, Disclaimer & Privacybeleid

Lees hier onze cookieverklaring en de disclaimer met ons privacy beleid.

Betaalmogelijkheden

In onze treatment store kun je contant, met pinpas en Credit Card betalen.

pin-en-creditcard

Translate »