Iedereen wil er stralend en goed uitzien, maar hier de nodige tijd en geld in steken is nog altijd een taboe. Maar wie eerlijk is weet dat het niet vanzelf gaat, er goed en vitaal uitzien. Zéker niet wanneer de jaren gaan tellen. Voor vrouwen lijkt er nu langzaamaan de ontwikkeling te zijn dat het normaler wordt om plastische ingrepen te ondergaan om de tand des tijds enigszins te keren. Maar voor mannen is dit nog een heel ander verhaal. Eigenlijk heel vreemd, want ijdelheid is ook iets wat mannen kennen. Welke zaken echt geen taboe meer nodig hebben waar het gaat om plastische ingrepen bij mannen? Lees snel verder.

Op een haar na

Haartuitval bij mannen is een welbekend fenomeen. De ene man heeft er meer last van dan de ander, maar vroeg of laat ontspringt geen enkele man de dans. Iedereen krijgt te maken met een uitdunnende haardos. Sommige mannen hebben echter de pech dat dit al op zeer jonge leeftijd zich voordoet. Soms zelfs al midden in de twintig. Geloof niet in allerlei mythische verhalen omtrent middeltjes en pillen, maar ga voor de grondige aanpak die daadwerkelijk helpt. Daarmee bedoelen we een haartransplantatie. Dit werkt echt en is zowel voor mannen als vrouwen zeer geschikt. De kosten vallen tegenwoordig reuze mee en de resultaten zijn waanzinnig mooi en duurzaam. Zo ben je jarenlang verzekerd van een prachtige haardos. Dus schaam je niet als man wanneer je onzeker wordt van een kalend hoofd maar ga voor een transplantatie. 

Open je ogen

Nog een aandoening waar veel mannen (en ook vrouwen) last van krijgen naarmate ze ouder worden, namelijk hangende oogleden. Deze zorgen vaak er niet alleen voor dat je er ouder uitziet, maar ook dat je last krijgt van hoofdpijn en andere ongemakken. Daarom wordt een ooglidcorrectie tegenwoordig niet alleen gedaan voor het plastische karakter, maar ook voor medische redenen. Dat is ook direct de reden dat het vergoed wordt door sommige zorgverzekeraars. Dus ook voor deze ingreep is geen enkel taboe voor nodig.

Kortom; eigenlijk zijn taboes sowieso onzin maar waar het aankomt op plastische chirurgie is dat al helemaal het geval. Dit geldt uiteraard niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Met je uiterlijk en dergelijke bezig zijn, daar is niets geks aan maar juist iets wat heel menselijk en logisch is. Een verzorgd uiterlijk opent deuren die anders gesloten blijven, zowel zakelijk maar ook privé. En check ook je zorgverzekering, soms betalen zij gewoon mee in de kosten!